GİRESUN / BULANCAK - Elmalı Ortaokulu

Elmalı Ortaokulu

04543382474 Müdür Cep Tel 05332815928
Adres
ELMALI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ ILÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 4 BULANCAK / GİRESUN
Vizyon
ELMALI İOO olarak geleceğe, Atatürkçü Düşünce ışığında; *olaylara farklı pencerelerden bakan fikri hür, *laik yaşam biçimini benimsemiş vicdanı hür, *bilimi temel alan irfanı hür, Gençler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; ELMALI İLKÖĞRETİM OKULU Öğrencilerinin; Türkçeyi doğru ve etkili kullanabilen, sosyal yaşamda kendine yetebilen, kendini özgürce ifade edebilen, kişisel hak ve sorumluluklarının farkında olan, olaylara farklı yönlerden bakabilen, ülke bilincine sahip, çağdaş, sanata ve spora duyarlı nesiller olarak bir üst öğrenime hazırlamak.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:40 DERS BİTİŞ SAATİ: 15:00
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuza Bulancak Sanayi bölgesinden giriş yapılarak Pazarsuyu-Kovanlık yolu takip edilerek ulaşılmaktadır. Yolun tamamı asfalt olup ilçe merkezine 40 dakika mesafededir.
Elmalı Köyü Bulancak / GİRESUN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Giresun il merkezine uzaklığı 51 km.dir. Bulancak ilçesine uzaklık ise 31 km dir.